Messis framtid, Paris, Barcelona eller Saudiarabien?

Det argentinska landslaget samlades i veckan, och Messi återvände till Argentina. I landslaget respekterar lagkamrater och tränare honom väldigt mycket, så annorlunda än hans situation i Paris. I går, när Messi gick ut på en restaurang, var han omgiven av otaliga galna fans som bar fotbollströjor Messi.

Under en lång tid i framtiden kommer Messi att fortsätta att bära den fotbollströjor Argentina för att spela på banan, slutsats från den argentinska tränaren Scaloni, han sa att Messi inte hade några planer på att sluta från landslaget, ”Messi kommer att fortsätta att delta i tävlingen tills han en dag ändrar sig, men vi kommer att fortsätta att övertyga honom (gå inte ur). För mig är han den bästa i historien.”

Enligt de senaste nyheterna från spanska medier kommer Messi inte att åka till Saudiarabien som Cristian Ronaldo. Messi kommer definitivt att stanna i den europeiska ligan nästa säsong. Daily Sports påpekade att hans mest troliga val under nästa säsong är att fortsätta spela i Paris Saint-Germain. ”Paris förbereder sig för att ge Messi ett andra förnyelseerbjudande, deras första erbjudande avvisades av Messi. Dessutom, i Risto Mejide-showen fick Barcelonas försvarare Alba en fråga om Messis framtid, han sa att han hoppades att Messi skulle komma tillbaka till ta på sig fotbollströjor FC Barcelona igen.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *