Rooney: Manchester City kommer att vinna Premier League, Arsenal saknar erfarenhet

Manchester United-legendaren Wayne Rooney accepterade nyligen en intervju med CNN. Han pratade om situationen för Premier League-mästerskapet den här säsongen. Till skillnad från de fans som bär fotbollströjor Arsenal, tror Rooney inte att Arsenal kan ha mästaren.

”Jag tror att Manchester City kommer att vinna titeln…Arsenal har inte så mycket erfarenhet, det är mycket press i den situationen. När du väl kommer till de senaste tio matcherna, är det det verkliga pressögonblicket… jag verkligen vill se om de kan behålla vad de har gjort den här säsongen.”

För närvarande har Arsenal varit obesegrade i 8 matcher i rad nyligen, förra omgången besegrade de Crystal Palace med 4-1. Med 22 vinster, 3 oavgjorda och 3 förluster har de samlat på sig 69 poäng, rankat 1:a i Premier League och leder tvåan Manchester City med 8 poäng. Nyligen publicerade medlemmarna i Arsenals obesegrade Premier League-titel under säsongen 2003-04 ett foto av en fest som fick Arsenal-fans upphetsade och ivriga att se den röda och vita Arsenal-tröjan slå den blåvita fotbollströjor Manchester City för att ha den sedan länge förlorade Premier League trofé!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *