Premier League: Newcastle 2:0 Manchester United, en seger kommer från passion

Den 2 april, i den 29:e omgången av Premier League, förlorade Manchester United med 0-2 borta mot Newcastle. Den direkta orsaken till Manchester Uniteds nederlag var deras dåliga luftförsvarsförmåga i mitten av straffområdet. Willocks mål i den 65:e minuten och Wilsons mål i den 88:e minuten var båda nick från nära håll.

Manchester Uniteds tränare Ten Hag sa: ”Newcastle förtjänade den här segern. De spelade med mer beslutsamhet, passion och vilja att göra mål. De försvarade sig också bra i straffområdet.” Fans som bar billiga fotbollströja Manchester United var ganska besvikna, ”Med en så dålig prestation kanske Manchester United inte stannar bland de fyra bästa den här säsongen. Sedan Ligacupfinalen har vår prestation varit under standarden.”

I bollinnehav har Manchester United ett litet övertag, men de har bara 6 skott medan Newcastle har 22. Och utan De Geas flera underbara räddningar kan poängen göra Manchester United ännu mer generad. Både antalet skott och antalet skott på mål för Manchester United har skapat ett nytt låg för laget den här säsongen. Luke Shaw medgav också att spelarna som bär fotbollströjor Newcastle United vinner på grund av passion, lust och attityd, de är mer motiverade och vill vinna mer än oss.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *