Manchester United 2-1 Manchester City, kontroversielt mål

Den 20. runde af Premier League indvarslede Manchester United mod Manchester City. De to hold har spillet mod hinanden næsten 3 gange i ligaen, og Manchester City har fastholdt en komplet sejr. Før kampen var det tydeligt, at flere var optimistiske omkring Manchester City med Harland, men med Rashfords vendingsmål vandt Manchester United kampen 2-1 Manchester City. Kontroversiel eller ej, så følte spillerne og fansene i Billige Manchester United Hjemmebanetrøje, at det var en fantastisk sejr.

I det 78. minut indledte Manchester United en hurtig pause, Rashford tog en finte fra offside-positionen, B-Fee førte bolden og scorede med et enkelt skud, linjedommeren løftede flaget for at signalere offside, Rashford deltog i offside-positionen. dommeren Atwell Med en fast vilje blev målet bedømt som gyldigt. Med dette kontroversielle mål blev stillingen 1-1! I det 82. minut sendte Ganacho igen et indlæg, Rashford overflankerede tacklingen og scorede, 2-1, Manchester United overhalede scoringen!

Manchester United vandt 5 sejre i træk i ligaen og 9 sejre i træk i alle turneringer. Manchester City center Haaland faldt i en scoringstørke i 3 kampe. Manchester United overhalede Newcastle og blev midlertidigt nummer tre i ligaen.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *