Transfernyheder: Arsenal planlægger at hente yderligere to spillere

Denne sæson er Arsenal i en meget god form og indtager i øjeblikket toppladsen i Premier League. I dette vintervindue har de skrevet kontrakt med fløjspilleren Trossard og den nye forsvarshjælp Kiwior, og Trossard har allerede deltaget i 2 kampe i Billige Arsenal Hjemmebanetrøje. Det forlyder, at Gunners sandsynligvis vil hente yderligere to spillere inden udgangen af dette vintervindue.

Ifølge transfereksperten Romano håber Arsenal på at introducere Guimaraes-midtbanespilleren Ibrahima Bamba, de to sider diskuterer en transfersum mellem 10 millioner og 15 millioner euro. Derudover håber Arsenal ifølge nyhederne fra det britiske medie ”TA” at tage Jorginho væk inden vinterens transfervindue lukker for at kompensere for de ledige stillinger, som Elneny og Thomas har efterladt på grund af skader. Jorginhos kontrakt med Chelsea udløber til sommer. Men dette vintervindue er ved at lukke, Arsenal har muligvis ikke tid til at fuldføre denne signing.

Utallige fanser meget bekymrede over Arsenals drift i dette vintervindue. Korrekte og rettidige signinger er afgørende for at sikre, at Arsenal altid kan toppe listen i denne sæson.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *