Fransk Cup: Marseille 2: 1 Paris Saint-Germain

Den 9. februar, 22/23 French Cup 1/8-finalen på Wellodrom Stadium, tabte Paris Saint-Germain 1-2 ude til Marseille og missede kvartfinalen. I denne kamp var Mbappé fraværende på grund af skader, Neymar vendte tilbage, Messi bar den 10. Paris Saint-Germain-trøje, men scorede ikke.

29 minutter ramte Ramos Ünder bag straffesparksfeltet, Marseille fik straffe, derefter Sanchez skød og scorede, Marseille 1-0. 38 minutter skød Messi et frispark, men missede. 1 minut senere lavede Neymar et kraftfuldt og lavt skud, men bolden ramte målsøjlen og vendte tilbage til feltet. 45 minutter lavede Messi et lavt skud i højre side, men missede. 2. minut af første halvleg benyttede Neymar hjørnemuligheden og sendte bolden til midten, hvorefter Ramos headede en scoret, 1-1. 58. minut skød Malinowski og scorede, Marseille 2-1. 80. minut brød Neymar igennem og sendte bolden ind på midten, så lavede Messi et skud, men lidt højere. 92. minut scorede Ramos med et hovedstød, men ugyldig som offside først. Paris tabte 1-2 til Marseille.

I de seneste 6 kampe har Paris Saint -Germain tabt 5 kampe. Denne tilstand har gjort alle fans iført Billige Paris Saint-Germain Hjemmebanetrøje ret bekymrede, da de med et så dårligt samarbejde i den kommende Champions League 1/8-finaler mod Bayern ikke ser nogen chance for at vinde holdet.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *