FIFA bedste mænd-spiller, stemte Cristiano Ronaldo på Messi

Ronaldo, som anfører for det portugisiske landshold, deltog ikke i FIFAs 2022-afstemning om bedste spillerudvælgelse. Han bad Pepe om at gøre det for ham, og Pepe valgte Mbappe i Billige Paris Saint-Germain Hjemmebanetrøje, Modric og Benzema på skift.

Som anfører for det argentinske landshold stemte Messi på henholdsvis Neymar, Mbappe og Benzema. Derudover stemte Polens anfører Robert Lewandowski på Messi, Mbappe og Modric. Sloveniens kaptajn Oblak stemte også på Messi, efterfulgt af Lewandowski og Mbappe.

David Alaba (Østrig), Son Heung-min (Sydkorea) og andre landsholdsanførere gav også Messi flest point. Alaba blev kritiseret for at stemme på Lionel Messi i stedet for Karim Benzema, som bærer Billige Real Madrid Hjemmebanetrøje med ham. Kroatiens kaptajn Luka Modric gav holdkammeraten Benzema toppointene efterfulgt af Messi og Mbappe.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *