Paris har färre bortamål i gruppspelet och tappade förstaplatsen i Champions League-gruppen

I den sjätte omgången av Champions Leagues gruppspel besegrade Paris Saint-Germain Juventus med 2-1 borta, men på grund av Benficas 6-1 bortaseger över Maccabi Haifa. Paris Saint-Germain tappade sin förstaplats i gruppen på grund av färre bortamål i gruppspelet.
Paris Saint-Germain och Benfica är de två bästa i grupp H. Därför är spänningen i sista omgången vem som kan ta förstaplatsen i gruppen. Den franske anfallaren Mbappe, klädd i en Paris Saint-Germain Fotbollskläder, har varit i bra form den senaste tiden, och hans prestation på planen lockar fortfarande allas uppmärksamhet. I den 13:e minuten, efter att ha passerat två personer i rad längst fram i straffområdet, sköt han plötsligt, bollen flög direkt in i det nedre högra hörnet av målet, och Paris ledde med 1-0. Juventus, som redan varit tidigt ute, gav dock uppenbarligen inte upp. I den 39:e minuten skottade Bonucci och bröt nätet, vilket hjälpte Juventus att kvittera. I den 68:e minuten gjorde Mbappe en direktpassning, och Mendes gjorde mål med ett starkt skott. Till sist vann Paris Saint-Germain med 2-1 borta.
Eftersom Benfica slog Maccabi Haifa med 6-1 i den här omgången är det totala antalet gjorda mål och det totala antalet insläppta mål exakt detsamma på grund av förhållandet mellan vinnaren och förloraren. Därför leder Benfica med 9-6 när man jämför det totala antalet gjorda mål på bortaplan av de två lagen. 1:a plats i Champions League-gruppen.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.