10-manna Manchester City slog Fulham med 2-1, Haaland lore straffspark

Manchester City tar emot Fulham i den 15:e omgången av Premier League. Till slut slog Manchester City, med en person mindre, Fulham med 2-1.
I bortamatchen mot Dortmund byttes Haaland ut i halvtid på grund av en fotskada och feber. Efter det missade han matcherna mot Sevilla och Leicester City. Och mot Fulham på hemmaplan gjorde Haaland, som återhämtat sig från skadan, det avgörande segermålet för Manchester City på straffspark.
I den 2:a minuten av stopptid sparkades De Bruyne i straffområdet och Manchester City fick en straff. Haaland sköt med vänsterfoten, och även om målvakten anade rätt riktning lyckades han ändå inte hindra bollen från att gå in i nätet. Efter att ha gjort målet tog Haaland av sig sin Manchester City Tröja Med Tryck och viftade frenetiskt med sin tröja för att fira. På grund av detta fick han gult kort. Guardiola på sidlinjen var också väldigt exalterad, vilket visade svårigheten med denna seger.
Lineker skrev på sina personliga sociala medier: Tiomanna Manchester City förlitade sig på Haalands straffspark för att lura motståndaren. Om de har tio man att utmana varje match kan de spela bättre.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.