VM – Argentina 1-2 omkörd av Saudiarabien

Argentina förlorade med 1-2 mot Saudiarabien i den första matchen i grupp C i Qatar-VM-gruppspelet. I den första halvleken satte Messi den första straffsparken. I andra halvlek gjorde Saudiarabien 2 mål i rad för att fullborda vändningen.
Ena sidan är favoritlaget som leds av Messi, som bar den Argentina Landslagströja för sista gången i VM, och den andra sidan är det saudiska laget som rusar ut ur Asien. Innan matchen började förutspådde många prognosbyråer att Argentina skulle slå det saudiska laget och leda mycket, som att England slog Iran med 6-2.
Men efter att spelet startade överträffade det folks förväntningar. I första halvlek, i den 10:e matchminuten, tog Messi en straffspark och gjorde ett mål. Argentina ledde tillfälligt med 1-0. I halvtid bröt inte det argentinska laget 1-0-läget. Många mål under perioden dömdes för offside och målet var ogiltigt. I andra halvlek började situationen vända. Det saudiska laget började snabbt gå till motattack, och den defensiva styrkan förbättrades också. De gjorde 2 mål på 5 minuter och körde direkt om resultatet. Till sist förlorade Argentina med 1-2 mot Saudiarabien.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.