VM-favoriter, Brasilien toppar listorna

Bland de 32 bästa lagen i VM 2022 i Qatar, vem vinner till slut VM? Jag tror att många fans har sina egna svar. Bland dem är Brasilien, Argentina och Frankrike favoriter till att vinna mästerskapet. Naturligtvis är det brasilianska laget definitivt den största favoriten att vinna detta VM.
Kommer Brasilien Landslagströja att bli mästerskapströjan? Jag tror att sannolikheten är väldigt stor. Det brasilianska laget har vunnit fem VM-mästerskap och har presterat mycket bra tidigare år. Samtidigt är laguppställningen också mycket stark, fullt utrustad för att vinna mästerskapet. Precis som Neymar, Jesus och Real Madrids Rodrygo och Vinicius, Arsenals Martinelli, samt Barcelonas Rafinha och Manchester Uniteds Anthony, kan en sådan lyxig laguppställning göra det brasilianska landslagets anfall oövervinnerligt. Plus Casemiro, Fabinho, Militao, dessa defensiva mästare, såväl som kända målvakter Alesson och Ederson. Med en sådan laguppställning och det brasilianska lagets ursprungliga bakgrund är det bara naturligt för det brasilianska laget att bli den största favoriten att vinna mästerskapet.
Som favorit att vinna mästerskapet köpte många fans av det brasilianska laget Fotbollströja Brasilien och VM-relaterade produkter i förväg för att uttrycka sitt stöd.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.