Roma slog Leverkusen med 1-0 i Europa League-semifinalens första match

Jämfört med Champions League-semifinalerna väckte Europa League-semifinalerna uppenbarligen inte fansens uppmärksamhet så mycket. Mourinho och hans lag ägnade sig dock fortfarande åt Europa League-spelet och besegrade Leverkusen med 1-0 i den första omgången av spelet, och ockuperade framgångsrikt möjligheten att ta sig vidare till finalen.
På grund av den tunna laguppställningen och långvariga skadeproblem har Roma kämpat för att ta sig framåt den här säsongen. I det här spelet kan nyckelspelare som Dybala, Shalawi och Wijnaldum i röda Fotbolls Tröjor bara vänta på samtalet på bänken. Nästan alla skadade spelare tog på sig AS Roma Tröja Med Tryck och stod sida vid sida med laget. Roma, vars laguppställning inte är snygg, skickade till och med unga spelare som Bove att spela. Under matchen missade Abraham på varandra följande chanser, men den 20-årige Bovet klev fram och slog en träff och hjälpte Roma att slå tillbaka sina starka motståndare på hemmaplan. Den 20-årige Bove blev också den yngsta spelaren att göra mål i semifinalerna i det europeiska kriget i Roma-lagets historia.
Stoisk Mourinho, han kanske kan förlora matchen, men han kommer aldrig att förlora sin kamplust. Om en vecka kommer Leverkusens hemmamatch att bli ett hårt test för Jose Mourinhos lag. Jag hoppas att Roma med Mourinho i spetsen kan fortsätta att överraska oss!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *