Mourinho leder Roma till Europa League-finalen

Antalet skott var 23-1, bollinnehavet var 72%-28% och resultatet av matchen var 0-0! Ena sidan är ett starkt Bundesligalag med många unga fotbollsspelare, och den andra sidan är ett Serie A-lag med en laguppställning som inte är lika bra som sina motståndare och har skadeproblem. Under Mourinhos taktik blockerade Roma-lagets förenade försvar Leverkusens hårda offensiv och behöll slutligen segerns frukter och tog sig framgångsrikt vidare till Europa League-finalen med totalresultatet 1-0.
I den andra minuten av matchen bidrog Lorenzo Pellegrini, klädd i AS Roma Tröja nr. 7, med ett skott från långt håll, men tyvärr missade han det. Vad som dock är oväntat är att detta är det enda skottet från Roma-laget i spelet. Därefter började Leverkusen, som spelade hemma, ta initiativet på planen. Laget fick 72 % av bollinnehavet och 23 skott. Men inför Leverkusens hårda offensiv spelade alla medlemmar i Roma-laget försvaret till det yttersta, inklusive Roma-målvakten Patricio som bestämt försvarade målet. Att möta en så seg motståndare är det också hjälplöst för Leverkusen-spelarna. De har fördelen i hemmamatchen, men de kan bara inte göra mål.
Faktum är att Mourinhos taktiska val förväntades av många, men vissa personer ifrågasatte det på grund av detta. Det är bara lagets nuvarande situation som gör att han inte har något annat val än att göra ett så hjälplöst val. Men detta kan vara Mourinhos magi. Han byggde detta enade och tuffa lag med sin ihärdiga viljestyrka. Och hans unika charm har lockat en grupp lojala fans och vunnit spelarnas respekt. Jag tror att den ikoniska röda Fotbollströjor Billigt under lång tid i framtiden också kommer att vara en andlig symbol för att aldrig erkänna nederlag i fansens hjärtan.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *