Topp 6 i Premier League är alla bekräftade, Manchester United går vidare till Champions League

Med Manchester Uniteds 4-1-seger över Chelsea är topp 6 i Premier League den här säsongen alla bekräftade. Manchester United tog sig till trean med 72 poäng och vann den sista biljetten till Champions League nästa säsong. Däremot presterade Chelsea fortfarande dåligt, rankade 12 med 43 poäng, och har redan missat det europeiska kriget nästa säsong.
Den röd-blå kampen mellan Manchester United och Chelsea har alltid varit full av jippon tidigare säsonger, men Chelsea, som har varit i en nedgång en hel säsong, gjorde att resultatet av den här matchen såg ut att ha varit väntat. Spelarna som bär röda Fotbollströjor Billigt har kommit in i ett positivt tillstånd från början av matchen. Casemiro gjorde mål med en nick för att ge Manchester United en fantastisk start. Martial, Fernandez och Rashford gjorde mål i tur och ordning. Chelsea var helt nedtryckt. Felix, som kom från bänken i en Fotbollströja Chelsea, gjorde ett ansiktsräddande mål i sista stund. I slutet av matchen vann Manchester United, som ursprungligen bara behövde 1 poäng för att säkra topp 4, direkt Champions League-kvalet. Liverpool, rankat 5:a, har därför helt tappat kvalificeringen för att tävla om Champions League.
Ten Hags första säsong på kontoret kan ses som en succé för Manchester United. Vann inte bara Ligacupen och vann det första mästerskapet på 6 år, utan kvalificerade sig även till Champions League nästa säsong. Sedan är det FA-cupfinalen som väntar på dem, men Anthony blev skadad i matchen och förväntas missa FA-cupfinalen.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *