Arsenal förlänger Sakas kontrakt till 2027! Lönerna stiger till 15 miljoner pund

Arsenal meddelade officiellt att de har slutfört kontraktsförlängningen med den 21-årige engelske yttern Bukayo Saka. Enligt relevanta mediarapporter kommer Sakas nya kontrakt att förnyas till sommaren 2027, och hans lön kommer att stiga till 15 miljoner pund.
Den 21-årige Saka är en spelare som tränas av Arsenals ungdomsträning. Han kom till klubben vid en ålder av 8. I november 2018 gjorde han sin debut på uppdrag av Arsenals a-lag. Säsongen 2019-20 tog han på sig Fotbollströja Arsenal och blev officiell spelare i a-laget. Hittills har Saka spelat totalt 178 matcher för Arsenal, bidragit med 37 mål och 40 assist och valdes till Årets spelare två gånger framröstad av Arsenal-fansen. Saka presterade också mycket bra den här säsongen och bidrog med 14 mål och 11 assist på 47 matcher. Det råder ingen tvekan om att Saka kommer att spela en stor roll i Arsenal i många år framöver. Låt oss hoppas att Saka kan fylla sin Matchtröjor Fotboll med legendariska färger i framtiden.
Efter kontraktsförlängningen sa Saka i en intervju att han kände att Arsenal hade allt han behövde för att förverkliga sin stora potential och var övertygad om att Arsenal skulle kunna åstadkomma stora saker i framtiden. Tränaren Arteta sa också när han pratade om Sakas kontraktsförlängning att Saka är en viktig del av laget nu och i framtiden.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *