Arsenal 3-1 Manchester United omvänd seger, Rice lyser i publiken

I den fjärde omgången av Premier League hölls striden mellan de två Premier League-jättarna, Arsenal och Manchester United, på Emirates Stadium. Efter 90 minuters hård kamp var det inte förrän i sista stund som vinnaren avgjordes. Mr. Rice, som precis tog på sig Fotbollströja Arsenal i somras, har till fullo visat sitt värde i det kritiska ögonblicket av matchen. Till sist vann Arsenal från 0-1 till 3-1.
I den här kollisionen mellan jättar har båda sidor skickat sina huvuduppställningar. I den första halvleken av matchen missade Havertz, som precis hade tagit på sig en ny Fotbolls Tröjor under den nya säsongen, ett tomt mål. Rashford hjälpte Manchester United att göra mål först, men två minuter senare kvitterade Odegaard för Arsenal. De två lagen gick in i den andra halvleken 1-1 och behöll ställningen till slutet av ordinarie tid. Fram till den 96:e minuten stod Rice upp och vände matchen. Jesus utökade poängen i nedräkningsperioden och slutligen slog Arsenal Manchester United med 3-1 hemma. I det här spelet rusade Rice, som värvades av Arsenal för 117 miljoner euro i somras, för att passa och stjäla bollen och ledde laget att vända situationen och vinna i sista stund. Efter den goda prestationen i de första matcherna efter inledningen av den nya säsongen har han helt och hållet blivit en viktig spelare för Arsenal, och har även blivit erkänd av Arsenal-fansen.
I slutet av matchen bröt Arsenal in i topp 5 i Premier League med ett utmärkt resultat på 3 vinster och 1 oavgjort, medan Manchester United sjönk till elfte plats med endast 6 poäng efter 2 vinster och 2 förluster. Som världens liga nr 1 har Premier League alltid varit den mest konkurrenskraftiga, och ett litet spel kan hamna i ett dal. Den internationella matchdagen är ett bra tillfälle att anpassa sig. Jag hoppas att de stora lagen kan visa ännu bättre prestationer när de kommer tillbaka.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *