Anthony anklagas för våld i hemmet och kommer sannolikt att släppas av Manchester United

Manchester Uniteds ytterkant Anthony har anklagats för våld i hemmet av sin ex-flickvän. För några dagar sedan har Anthony dragit sig ur den brasilianska landslagstruppen i väntan på resultatet av utredningen. Enligt mediakällor kommer Anthony att möta samma öde som Greenwood, och kommer med stor sannolikhet att tvingas ta av sig Red Devils Fotbollströjor Billigt och lämna laget.
Manchester Uniteds ledning analyserar hur man ska avgöra Anthonys framtid. Tidigare har alla anklagelser mot Greenwood dragits tillbaka, men han misslyckades med att ta på sig Manchester United Tröja igen, utan lånades ut till Getafe. Greenwood kommer kanske inte att ha möjlighet att återvända till Manchester United under hela sin framtida fotbollskarriär. Därför förväntar sig det engelska laget att Manchester United kommer att behöva ta samma strikta inställning till Anthony.
Angående denna incident svarade Anthony också offentligt på sociala medier av respekt för fansen, vännerna och familjen som stöttade honom. Han uppgav att han utsatts för falska anklagelser, hade tillhandahållit nödvändiga bevis till polisen och uppgav att han till fullo skulle samarbeta med utredningen för att bevisa sin oskuld. Naturligtvis är sanningen i fakta fortfarande okänd. Men Manchester United har verkligen stött på mycket problem den senaste tiden. Först utmanade Sancho Manchester United-tränaren på sociala medier, och nu har Anthony anklagats för våld i hemmet och klubbens förvärv. Många Manchester United-fans har fått nog av Glazers girighet. Manchester United möter för närvarande press från den allmänna opinionen på alla nivåer.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *