Walker förlänger kontraktet med Manchester City till 2026

Nyligen skrev 33-årige Kyle Walker på ett nytt kontrakt med Manchester City, och de två parterna kommer att förnya kontraktet till 2026. I somras gick det rykten om att Walker var på väg att bära en FC Bayern München Tröja. Men efter att Guardiola kom fram för att övertala Walker att stanna fick folk äntligen de goda nyheterna om Walkers kontraktsförlängning. Den här nyheten gjorde många Manchester City-fans glada.
Sommaren 2017 tog Walker på sig Fotbollströja Manchester City. Under sina 6 år med laget tog Walker helt och hållet nyckeln till lagets försvar. På 260 spelade matcher för laget hjälpte Walker laget att vinna 17 mästerskapstroféer, inklusive 5 Premier League-mästerskap och 1 Champions League-mästerskap. Walkers färdigheter och förmåga gör honom till en toppback. Hans enastående prestation vann inte bara många utmärkelser för laget, utan gjorde också ett djupt intryck på fansen.
Walkers kontraktsförlängning är utan tvekan goda nyheter för Manchester City. Hans närvaro ger stabilitet och trygghet till laget och laget. Walkers professionalism och kärlek till fotboll är beundransvärda. Han har alltid varit en mycket hårt arbetande spelare, alltid behållit sin vilja och strävan efter seger, och samtidigt inspirerat unga spelare. För Walker är detta bekräftelse och förtroende för hans karriär. Han kommer att fortsätta spela för denna fantastiska klubb och hjälpa laget att vinna fler utmärkelser. När folk fick nyheten om Walkers kontraktsförlängning uttryckte fansen sina välsignelser till henne. Alla i Manchester City är glada över att fortsätta arbeta med Walker. Jag tror att Walker kommer att hjälpa laget att nå fler vinster i nästa matcher.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *