Tyskland besegrade Frankrike med 2-1, vilket avslutade tre raka förluster

Som värd för Europacupen 2024 behöver det tyska laget inte delta i kvalet, men de drar ändå till sig uppmärksamhet från fotbollsfans runt om i världen på internationella matchdagar. I en vänskapsmatch nyligen förlorade det tyska laget med 1-4 hemma mot Japan, och tränaren Flick fick sparken som ett resultat. I en vänskapsmatch som precis avslutats besegrade det tyska laget det franska laget med 2-1 på hemmaplan, vilket avslutade sin tre-matcher långa förlustsvit.
I den här matchen satt Mbappe, toppstjärnan i den Frankrike Landslagströja, på bänken, men han spelade fortfarande de flesta av huvudspelarna. Uppställningen kan sägas vara väldigt stark. Under de första fyra minuterna av matchen fick Muller, vars födelsedag var den dagen, en fantastisk start för det tyska laget. Gundogan ådrog sig en skada och drog sig tillbaka under matchen. Havertz, som har varit i dålig form den senaste tiden, gav en underbar assist. Efter att Sane gjort mål gav han det franska laget en straffspark, och Griezmann fick tillbaka ett mål. Till slut, under ledning av den tillfälliga tränaren, besegrade det tyska laget Frankrike med 2-1. Folk verkar se vitaliteten, kämpaglöden och andan som representeras av den Fotbollströja Tyskland igen.
Denna seger var inte bara deras första seger på de senaste sex matcherna, utan också deras första seger över Frankrike sedan VM 2014. Detta är väldigt viktigt för det tyska laget som är i ett dalgång. Även om det bara var en uppvärmningsmatch förbättrade det lagets moral avsevärt. Förhoppningen är att under ledning av den tillfälliga tränaren och den nya tränaren som ännu inte tillträtt kan det tyska laget återvända till rätt väg och nå bra resultat i Europacupen.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *