9 voittoa 10:stä, toinen voitto Arsenalille!

Lokakuun 7. päivänä 2022/23 Eurooppa-liigan A-lohkon 3. kierroksella Arsenal voitti kotonaan Bodø/Glimtin 3-0 ja voitti 9. voittonsa tällä kaudella.

Tässä pelissä punavalkoisissa Arsenal Jalkapallo Pelipaidat pukeutunut ampuja melkein hallitsi hyökkäysrytmiä koko ajan, kun pelissä osui 17 laukausta, 6 laukausta maaliin ja 3 laukausta muutettiin maaleiksi. Nketiah, Holding ja Vieira tekivät maalin. Jeesus nousi penkiltä ja auttoi Vieiraa tekemään kolmannen maalin. Tällä kaudella Jeesus on tehnyt Arsenalin ensimmäisten 10 pelin aikana suoraan 9 maalia 5 maalilla ja 4 syöttöpisteellä, enemmän kuin kukaan Arsenalin pelaaja.

Arsenal on pelannut tällä kaudella 10 virallista ottelua, joista 9 voittoa ja vain yksi tappio Manchester Unitedille Valioliigassa. Aiemmin Arsenal on saavuttanut tämän ennätyksen vain kaudella 1903/04 ja 2007/08. Voivatko punavalkoiset Arsenal Jalkapallo Pelipaidat hallita kenttää tämän kauden loppuun asti?

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *