8 peräkkäistä voittoa, Arsenal 1-0 Eindhovenille

Ylimääräinen ottelu 20. lokakuuta UEFA Europa League -ryhmän 2. kierroksen ryhmäotteluna, Arsenal kotona 1-0 Eindhovenia vastaan. Tällä kaudella Arsenal pelasi 14 peliä, saavutti 13 voittoa ja yhden tappion. Kaikki fanit, jotka pukeutuivat Arsenal Jalkapallo Pelipaidat, saivat jatkuvan ilonsa!

Arsenalilla oli 62% tämän pelin pallohallinnasta, 25 kertaa ampunut yli viisi kertaa vastustaja. Ensimmäisellä puoliskolla kumpikaan ei tehnyt maalia; Toisella puoliskolla Xhaka teki maalin ilmassa. Lopulta Arsenal 1-0 voitti. Täysi voitto Arsenalin saamiseksi etukäteen, ja seuraavalla kierroksella on toinen voitto, Arsenal tulee suoraan UEFA Europa League -sarjan ensimmäiseen 16: een.

Premier League -järjestyksessä Arsenal sijoittuu ensin 27 pisteellä 10 kierroksella, 4 pistettä enemmän kuin Manchester City. Seuraavaksi Arsenal kohtaa Southamptonin, Eindhovenin, Nottingham Forestin ja Zürichin, joka todennäköisesti vie vielä 4 peräkkäistä voittoa. Sen jälkeen Chelseaa vastaan tehdään kuitenkin iso testi.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *