Manchester City voitti Fulhamin lukemin 2-1 ja on väliaikaisesti Premier ligue kärjessä

Marraskuun 5. päivänä, 2022/23 Valioliigan 15. kierroksella, Manchester City voitti Fulhamin kotonaan 2-1, Alvarez teki yhden maalin ja Haaland rangaistuspotkun.

17. minuutilla Gündoğan antoi suoran syötön, ja Alvarez laukoi 12 jaardista rangaistusalueen oikealta puolelta verkkoon. 28. minuutilla Cancelo teki virheen Wilsonia vastaan ​​rangaistusalueella, ja Pereira teki rangaistuspotkun Fulhamille 1-1. Toisella puoliajalla De Bruyne antoi diagonaalisyötön vasemmalta, ja Haaland teki maalin puskulla, mutta se suljettiin pois paitsiossa. 95. minuutilla Robinson kompastui rangaistusalueellaan De Bruynen yli. Harland Manchester City Jalkapallo Pelipaidat ampui rangaistuspotkun vasempaan alakulmaan. Manchester City voitti 2-1.

Manchester City on kohdannut Fulhamin 18 kertaa, joista 15 voittoa ja 3 tasapeliä. Tällä voitolla Manchester Cityllä on 1 piste enemmän kuin Arsenal, ja se on väliaikaisesti rankingin kärjessä. Manchester City ja Arsenal eivät ole vielä kohdanneet tällä kaudella. Saako Manchester City kauden loppuun mennessä kolme peräkkäistä Valioliigan mestaruutta vai voittaako Arsenal Valioliigan mestaruuden uudelleen 19 vuoden jälkeen?

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.