Daliga egenskaper.

Har manga negativa egenskaper som jag kan dela med mig. Jag ar en riktig jobbigt rigid jakel som kan driva folk till vansinne ifall jag anser mig ha ratt. Jag maste bara fa saga min mening. Klarar inte att halla kaft. Foljande incident hande igar. For manga kan detta te sig som en lojlig sak fast for mig ar det att vara principfast och valdigt rigid som ar  en utav mina negativa egenskaper.

Jag hatar ju som sagt var att tvatta mitt har. Jag tvattar det ju typ var 8e dag numera 🙂 sa igar var det dagen D for tvatt. Hade tankt ta mig en liten spa kvall med sedvanlig bastu, lite peeling och masker for mitt face. Vad hander? Jo, jag gar upp till overvaningen och skall plocka fram mina 2st Redken schampoon som jag gomt. Varfor har jag gomt dem? Jo, for att for en och en halv vecka sedan sa skulle min pojkvans van sova over pa overvaningen och da ar det sa har att folk som jag vet ej fattar nagonting om dyra schampoon, som ej uppskattar sadana lackerheter skall ej utav misstag ta en  handfull Redken amount fran mitt dyra schampoo. Ok, nu ar det ju svinbilligt har i Italien fast hemma i Sverige kostar val ett schampoo numera 35euro. & hade det varit Shu Uemura som kostar har 40euro o formodligen hemma 65euro eller mera hade jag styckmordat foljande person inblandad.

Sa, jag hade smidigt lagt mina 2 redkisar i en utav de 3st lador som vi har vara handdukar och linneklader i. Gomt undan dem emellan ett par handdukar. Av min stora fasa sa igar nar det var dags att anvanda mitt schampoo sa kunde jag ej hitta dem. Holl pa att fa panik. Ja, panik over 2st schampoo flaskor. Han som jag bor med undrade varfor jag muttrade pa och da berattade jag saklart att min schampoon var forsvunna. Da har dessa mycket intressanta italienare en vanlig formaga att flytta problemet till nagot helt annat an vad det ar jag ar forbannad over. Han var helt tokig over hur jag kunde gomma mina schampoon fran hans van. EH? ” Varfor inte? ” undrade jag.

Jag gor val for faaan vad jag vill med mina saker. Om jag gommer hela mitt javla boskap sa KAN jag gora det. Det har val for faaaaaaaan ingen med att gora. Sedan VARFOR man gor det, kan han oxa fa sin forklaring pa. Har kommer den: ( det sjuka ar att da skriker denna lilla bambino sa mkt och vill ej lyssna for han tycker att jag ar rigid??? Du stallde en fraga. Har kommer ditt svar.)

For att folk som ej uppskattar saker skall ej lana mina saker. Folk som ej bryr sig om de anvander en tval att fukta skallen med skall inte anvanda mina saker. For folk som fortjanar kan anvanda mina saker. Till raga pa allt sa rakade L:et tillagga att hans van som skulle sova over typ aldrig tvattar sitt har. Eh? Annu varre och annu en anledning att jag gomde mitt schampoo. Jag var snall att lamna kvar mitt Keraste schampoo at den andra bambinon, sa hall kaft.

Nar jag berattar sanningen om varfor jag gor vissa saker sa uppskattas detta inte, kanns det som. De ar liksom vana att man hittar pa nagon dynga, haller kaften eller ej bryr sig. Inte Vero, jag bryr mig. Jag jobbar inte fulltid och jag har inte rad att springa och kopa massa produkter at mig i tid och otid. Saklart betalar L for mig om jag behover fast det ar fortfarande valdigt svart for mig att fraga om vissa saker. & han betalar allt for mycket redan sa nar jag tjanat ihop min egna slant sa vill jag att det skall racka lange.

Jag forstod ratt snabbt att det var var staderska som hade kastat en full flaska och den andra halvtomma. Sa jag ifragasatte henne varfor. Det kunde hon ej svara pa och hon kande att ena flaskan var halvfull och da slangde hon bagge, eller? Ja ni, det fick jag ingen vidare bekraftelse pa, varfor. Jag papekade glatt vad schampoot kostade och att det var helt nytt. Manniskan kunde ej ens erbjuda sig att handla ett nytt. For mig ar det helt sjukt. & hur kan man kasta nagons saker som ligger i en lada? Hur tankte man da? Det ar inte sa att det star en stor papperskorg pa var overvaning som gapar att fa saker kastade till sig. Hon maste sonika ga ned med flaskorna och kasta dem i sopkorgarna.

Problemet ar att jag vill att folk skall ha forstelse och be om ursakt samt erbjuda sig att betala. Sedan hade jag aldrig tagit emot pengar fran henne. Fast folk skall fan fatta vad de gor fel. Leonardo undrar fortfarande varfor jag ar arg over 2 schampoo flaskor som ar kastade. Det ar av principskal. Jag vill ha mina saker pa mitt satt. Ingen skall rora dem, dar de star skall de sta. Han sjalv bajsar ju pa sig om jag kastar ivag gammal mat, han sager ” vi kan val vanta nagon dag till” …. Eh? Jag vet att italienarna ar generosa och givmilda och vi svenskar ar mera for rattvise-millimeter biten. Bada har for och nackdelar. Kan man bara forsoka forsta den andra sa ar jag nojd. I detta ger jag mig aldrig.

Annan dalig egenskap ar sinne for pengar ( jobbar pa det – darav ar jag annu mera radd om mina ting ) hatar att kliva upp pa morgnarna. I mitt arbete nar jag varit chef sa vill jag ofta alltid ha det pa mitt satt, har svart att bli styrd utav mellanchefer som ej kan samarbeta sa det gynnar alla i en grupp. Detta var besvarligt for mig nar jag exempelvis arbetade som chef pa KICKS da jag tyckte att de sket totalt i deras personal och att jag skulle fungera som nagon jakla ko-handel mellan dem och personalen. Da, kan jag ej bli annat an illojal ( illojal i att jag kan inte halla kaften i vad jag tycker och lyssna pa vad min chef sager for massa kusliga saker, att jag maste forsoka strategiskt satt fa bort viss personal pga att hon tyckte det). Dalig egenskap fast det ar dagens sanning. Mycket bra att man blev utkopt fast trakigt att det skulle paga mobbning och trakasserier under ett halvar.

 

Aristotle said, ”Anybody can become angry—that is easy; but to be angry with the right person,

to the right degree, at the right time, for the right purpose, and in the right way—that is not easy.”

& bara sa ni vet sa ar jag jakligt forbannad over mina Schampoon & Leonardo sade till mig innan han gick; ” men du tank pa det som har fatt sin hus bortblasta av jordbavningen” Ja, du skulle jag sluta tanka pa mig sjalv och bara tanka pa allt elande som hander i varlden sa skulle jag inte hava tid for annat. Sa jag kontrade med; ” Vilka var det som festade pa hart den 22juli nar det gick omkring en psykopat och skot hjalplosa barn och manniskor pa ett lager ?” Jag slutade iallfalla att vara galet glad och skratta som en pajas under min Cannes vistelse fast de andra tyckte val att, ” jaha, det var val annu en galning ” !

& idag var det for mig klagodagen….. inte bry sig OM vem som inte har ett boende kvar i Italien. Ni har ju for fan ingen heder kvar snart. Rumpnissar !!!

 

4 kommentarer

4 kommentarer till Daliga egenskaper.

 1. Anne skriver:

  HAhaha, du och dina schampoon. Anda L’oreal som gor allt, bara packeterar om..
  Antar staderskan bara tog dina schampoon. Tror inte direkt hon slangde dem.. Eller? heheh rolig Vero!
  Men du, handla bara nya schampoon med Leos kort sa slipper du byr dig. Han gor uppenbarligen inte det sa varfor snala om en 20-30 euro flaska.? Ni spenderar sakert mer pa tomater varje vecka;) puss puss hihih. Sotnos,

  • veronicajonsson skriver:

   Idag hade hon lyckats hitta det. Sjalvklart sa tog hon med sig den hemifran. FOr ingen kan leta intensivare an jag pa det stallet dar jag gomde det. Har bara amex, de tar ej amex, de tar ej kort har. Har du hort talas om svarta pengar i Italien? Du har ratt vi lagger ned per dag pa tomater 50kr. 3ookr pa tomater per vecka. Ja, 2st Schampoon per vecka alltsa fran Redken. Skall kolla utav med honom.

   Puss tokfia

 2. solvi Nordin skriver:

  ha ha ha, ohhhhhhhh I am going to die laughing !! I can imagine YOU !!! Jettekram ! Solvi

  • veronicajonsson skriver:

   Yes, can you imagine how crazy I was?????
   Something IS wrong, Solvi?
   The funniest thing IS that they think its normal this behavior. For Leo it is in somehow. Or, have they given up? YEAHHHH, hell they have…
   PUSS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *