Hittat 10 svenskor so far…

Oj, det ar visst 6st svenska flickor som lever har i Veneto, fick jag reda pa idag utav min svenska van Aleksandra. Vi 2 har haft apero med vino ikvall, alltid lika roligt att traffa min Alek fran Lund….. Ena svenskan som Alek hade lart kanna, var aven fran Lulea, hur roligt ar inte det da? Bott har sedan 2002, oooh, skulle vilja traffa henne genast och fa lite fakta over hur hon trivs har, och hennes overlevnadsknep i ett klimat som ar mycket konservativt, om det har inspirerat henne positivt eller negativt.

Vi kommer att genast ha en date alla 10 flickor, efter att jag slutat arbeta i oktober. 10 pga av att vi ar 4st har i Padova. Jag & Alek var ju inne pa att forsoka hitta massa svenska damer tidigare i var, eller folk som kommer fran utlandet sa vi kunde ha nagra roliga happenings, nu ser det ut som att pa den fronten borjar det ljusna for oss.

Nu 4dagar kvar tills jag borjar arbeta dygnet runt. Langtar som en tokfia.

& vad passar inte battre an ett foto pa 2 gullisar – for ar det nagot som kommer att handa om 4dagar, sa ar det att jag kommer att hava folk som gar efter mig som hundar….hihihihi.

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *