Valkomna alla LCHF:are till landet som ater pasta.Fraga er sjalva varfor alla aldre ar piggare har sedan, nar ni aker tillbaka till Sverige.

Hittat fin vaska fran RL2013. Hittat fin klocka fran MC. Espandrillosarna fran CC, coola. Sotast ar anda lilla glada mannekangen nr7, vill bara ”grabba” tag i de dar appelkinderna. Hemskast for dagen ar den kinesiska flickebarnet, uppkladd utav mamma i dyr markes mundering. Kina ar da SHIT now, nar det galler att konsumera, spendera och ta framforallt italienarnas arbete inom kladmarknaden. De bygger snabbt & explosivt ett samhalle som heter fattiga&rika 🙁 ! Kolla in stackars lilla rika flickan….

Nej, nu maste jag fortsatta plugga…suttit i ett par timmar nu, det tar aldrig slut. Just, nu inne pa pastan, och dess historia. Oj, vad elaka, arga kommentarer jag kommer fa ifran alla LCHF anhangare nar de kommer om en 2veckor fran Sverige. Det ar da de skall fa ga omkring i Italien, och kika pa ALLA, har som ar smala, eller pinnsmala – ALLA aldre som INTE har nagon som helst kapp, rullator, gar daligt, utan istallet springer fram langs de 2000ar gamla gatorna. Vi som ATER pasta vid varje maltid ALLA dagar i veckan. Ni vet val hemligheten, hur man ater pasta ratt?

Harper Seven med mamma sur, Victoria Beckham. Sa sot hon ar, ni har sakert sett detta fotot redan…antar jag.

” Mamma, jag hade garna velat ha min birkin idag, istallet” ”

Kolla in de sma natta chica sandaletterna…

Han ar sig lik. Lika glad som VB.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *