S*T*H*L*M Im yours

Om en manad sa bar det utav till nordligare breddgrader narmare bestamt Stoccolma. Vi ar bjudna pa min van Colettes fodelsedagsfest pa tjusiga Berns den 26oktober. Detta ser jag framemot, da lilla scorpion donnan fyller lite jamnare, och aven pa exakt samma dag som min passionen, sa det blir en firande Stockholms helg. Mycket internationellt folk oxa bjuds det in, sa slipper vi lyssna pa endast, massa gnalliga svenskar 🙂 ! Skall bli kul att traffa 3av mina, faktiskt stenbocksdamer pa samma tillstallning. Vad roligt vi skall hava det, tjooha pa, och vara lite nasty nasty med dans&skoj.

Dessutom far jag  tillfalle att utnyttja det generosa erbjudandet utav Marcus pa Hotel Nobis, som han gav mig i december forra aret. Blir alldeles perfetto att bo sa nara till Berns, ramla in och ramla tillbaka mot gryningen in mot Nobis Hotel. Om nagon har lust att hanga pa lordagen sa vet NI mina vanner att vi ar lediga efter kl 20 – forst sova sent, uppiffning hos Colette ( nagra sprut,bara), skall prova nya spa:et pa Grand, kolla in Stureplan, strosa langs Djurgarden. Efter detta sa ar det dags for att ta en apero med ER alla, som kan anpassa sig over att vi ar i stan, och slutligen en trevlig middag.

 

0 kommentarer

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *