Jag gav istallet bort mina ”gamla-ligg” !

Exakt, nu paminner jag mig om att jag borde ta och skriva slutet, om jag & passionen. Hjalp, jag hinner ju inte allt, jag skall gora, innan imorgon. Ville sa garna skriva om ett annat amne som man kan bli riktigt illa berord utav, arg, forbannad, ja, till och med en ”knivmordare”, frustrerad, tokig – fast som vanligt sa ar den enda medicinen till dessa kvinnor (kan i enstaka fall, vara man oxa) ar att *LE*, och tanka att, mar man bra ( iallafall, att det ser ut som man gor det) sa forstor den har ”happy-feelingen” allt for sadana har, svaga typer utav kvinnor. JAG talar om…..kvinnor som tar andras man, pojkvanner, ex, ”gamla-ligg” etc och mm…. 

Lovar, har ALDRIG ens varit i narheten….inte ens nar jag var 15ar 🙂 ! Har daremot gjort tvartom, givit bort ”gamla-ligg”, ex-pojkvanner pa MITT initiativ till GLADA vaninnor 🙂 ! Det tragiska ar att detta ar sa vanligt, sa man kan bli morkradd. Jag har blivit utsatt sjalv, bade av vaninnor, och ex ( ex:en, gjorde ju detta mot mig, bara for att javlas for att det var jag som gjorde slut…hahahah, och da blir det liksom annu mera tragisk for den vaninnan som oppnade benen oppenhjartligt, infor ledsamt ex at Vero…hahahah) ! Nej, men det ar nastan att man maste, ta och oppna en flaska champagne och skala pa den…nu nar jag tanker efter hur osmarta kvinnor kan vara ibland.

Du de har historierna tar jag en annan gang. Jag maste fortsatta studera om, en till kyrka nu i Verona 🙁

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *