Mitt bloggande ……har kommit lite….

Det enda min hjärna dessa dagar ãr fokuserat på, är mitt arbete. Jag arbetar så intensivt, och i stort sett dygnet runt, och har knappt tid att tala med någon. Inte ens passionen får sig så manga samtal dessa veckorna. Hãrligt att ej hava nagra som helst beskymmer, da jag ej har tid att agna en enda tanke at nagra som helst andra ting, än konst, musik, historia och organisera mina clienter.

Mitt bloggande kommer darfor att i 19dagar till, vara pa torka 🙁 ! Tror inte att alla min läsare ar intresserade utav Dante, Virgilio, Etruskerna, Renässansens fõdelse och dess betydelse i moderntid…. Eller?

Min hjärna är namligen endast inställd pa dess kapacitet. Jag har däremot blivit sa pass varm i klãderna sa min kollega Solvi som ãr en mentor till mig gâllande min lära om italien-antikens-medeltiden-osv-historia, har erbjudit mig att ”kanske” få chansen att kika närmare på att få guida i andra lãnder, så som Mexico. Det skulle vara fõr mig en otrolig upplevelse. Vi får se!!!

Om nagra timmar sa bär det ivag till en familjär vingård i Montzambano området dar vi skall lara oss att laga vin. Vineriet gränsar till Valpolicella distriktet. Ikvall opermiddag – en favorit enligt mig 🙂 !

Note/ foto – Hur vackert ar det inte i detta landet? Jag blir alldeles lyrisk hur fantastiskt dessa världsarv ãr – Italien med sina 50st, som ar med pa Unescos världsarvslista. Staden Mantova ar ett, och ni ser sjalv hur intim, neoklassisk denna opera akademiska teatern ãr. Mozart upptradde har inne vid 14ars alder. Fraga er sjalva om jag tog mig en truddelutt pa scenen??? Hihi. Sjalvklart!

Massa Kramar till alla Er fran ett regnigt, vackert underbart Italien.

Posted with WordPress for BlackBerry.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *