Hade glõmt hur eleganta dessa männen är.

Äntligen hamnat i ModetsMecka. Precis just då passar man på att stãnga fashionweek. Hmmmmm – don’t like. Igår var sista dagen för allt mode folk och catwalksdonnor. Undrar just om detta medfört att det idag, när jag kommer in med mina clienter här på Castellot Sforza har utbrutit en strejk..(?) Nu blir det ingen Michelangelos sista verk, som han snidade på…. 🙁 mycket tråkigt då det är fõr många, en upplevelse att kika pa.

Så här står jag och invantar mina norrmän, fõr att ta oss ner mot praktfulla Duomon. Lite fönstertittande skall hinnas med efter min lunch. Jobbigt att alla fönster är sprängfyllda med vackra trivsamma höstkläder, dock….he he he.

Sedan alla dessa milanesiska männen, hade jag fõrträngt hur otroligt vackra,eleganta, snygga, de är. Ståtliga som romersk/grekiska gudar. Undrar hur det såg ut under de hektiska mode dagarna… Man kan förstå att en utav min modellande bionda väninna från Sverige trivs här. Man riktigt svettas, så hett är det – temperatur idag fortfarande 25 !!!

Note/ foto – lite catwalk rester som lamnats kvar i slottet.
Skall se om jag kan fånga in en grupp med snygga italienska män vid nästa inlägg 🙂 !

Posted with WordPress for BlackBerry.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *