Sverbier#fyll-upp-till-kant#gärna õver :) !

Ärligt talat. Jag och Colette kan knappt tala skvaller högt utomhus eller på vårt hotell….hahah! Svenskar tutti! Man fattar varför svenskar gillar Verbier, för vi är som dem är här i den franska delen av Suisse. Hãr är sportigare ân Cortina, inga ”show-off” folk som i St.Moritz, och billigare an Gstaad( hur man nu kan kalla det billigare). Hãr är dyrt. In ” The place to be” kostar ”bara” inträdet 4000kr att ga in. Du får fõr dem slantarna ett glas mousserande 🙂 ! Mycket sjukt!

O fraga mig om jag har promenerat idag? Asså rumpan e som en hård titan kula. Jag har gått rakt upp för en backe i 45min…trodde jag skulle svimma utav. Jag orkade inte skida, så jag ville promenixa upp mot lunch restaurangen för att mõta upp Colettan o Leonardo.

Colettan var i tid, as always, dock denne italienare han kom aldrig 🙁 ! Han ringde redan vid 11.45 o meddelade att han var lost in space…. Sa vid 14.30 gav vi upp vantandet, och hoppades att han ej hamnat i Frankrike, utan i Italien istallet.

Som sagt var norrmännen ar som italianosarna, och vi svenskar ãr som fransoserna. Lite lätt arroganta och snobbiga, inte lika villiga att visa glädje som norrbaggarna o italianosarna kan.

Jamen, da skall jag till spa:et igen 🙂 ! Sedan ”firra” iordning sig for det nya året som är pã intågande!

Foto/ Jag, inte bara trött efter walking, utan kisande ögon mot denna gnistrande vita hãrliga snön med solen som strålar glatt!

HA DEN ROLIGASTE KVÄLLEN, DETTA ÂRET!!! O har jag inte fyllt upp alltfor mycket till kant, sa hõrs vi senare ! Cin-cin alla hjärtan!

Posted with WordPress for BlackBerry.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *