Mina idoler#minnen#sang#gladje#karlek

Kan det bli battre? 2av mina barndoms idoler pa samma scen. Mestadels var det ju Carola som fick mitt hjarta forst, och som fick mig att upptacka min egna sangrost. Nar Lena Ph, kom sa fick froken Carola backa, och det har hon fatt gjort sedan dess. Lena Philipsson ar den enda show artisten som vi har i Sverige, anser jag.

Hon sjunger inte som en gud. Jag bara alskar henne for att hon ar sig sjalv, har humor, integritet, rolig, ironisk och kan ”showa pa”. Hon ar en person som aven betytt mycket for mig rent musikaliskt, nar jag som liten sjong for allt folk jag kom at….hihihihi. Sedan hennes alla scen klader, ar bara helt underbara.

Carola 16ar gammal

Dagens Carola, jungfru som stjarntecken, 46 ar gammal

Jag sag henne forsta gangen i O-vik 1991, med hennes turne 006. China teatern manga, manga ar efter det, & nu skulle jag sa garna vilja se denna show som hon kor just nu. Jag far noja mig med www.svt-play.se  sa lange.

Unga Lena, 20ar gammal.

Har pa youtube mina 2 idoler, som framfor Lena’s lat – Om igen.

” Hoppas du finner karleken igen, finaste capricorno Lena”

Lena 1991 – Idag ar hon 47ar (???) Fattar ingenting….”det gor ont”.. att se en sadan snygg varelse 🙂

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.