Vi har vunnit bagge 2 ikvall!? Otroligt!

Storbonden ytligt. Jag djupt. Bada 2 ar helt lyriska denna aftonen. Min idol skrev till mig. Han svarade pa mitt mail. Han som har tusentals manniskor som alldeles sakert skriver till honom. Wow, vilken lycka. Oh, nej…jag tanker inte: ” Han skrev till, lilla mig…nehe ni..” Dessa tankar skall man inte besvara sig med, det sag ni ju pa videon tidigare idag, eller hur?

Det ar en han. Det ar alltsa inte mina idoler, Carola&LenaPH 🙂 !

” Hej Veronica!

Chau!

Tack för ditt fantastiskt härliga mail! Jätteroligt att läsa! Helt underbart att få veta att böckerna kan göra nytta! Ja de har i alla fall hjälpt mig. Jag var tvungen att skriva dem! TILL MIG SJÄLV! Vet du att jag tror de finns på italienska! Jag skall kolla detta. 

I varje fall har jag ett ex av ”Att växa genom möten” på italienska. Jag tror ”Att välja Glädje” också har kommit ut på italienska. Den engelska versionen finns just nu inte. Det förlaget gick omkull. Vi förbereder nu att ge ut den på engelska i en egen version. Vi hör av oss till dig när de finns på engelska! Tack för att du hörde av dig! Gulle dig! Ta det sakta. Andas! Allt gott till dig! ”

/Kay

PS Vet du att jag ger ut ett inspirationsbrev en gång i veckan.

Gå in på min hemsida www.kaypollak.com och klicka där och börja prenumerera på dem. De är helt gratis. Du kan också printa ut alla dem som redan har gått ut. De finns också på hemsidan. DS

KAY POLLAK, svarade pa mitt mail. Sa fantastisk manniska. Att ge sin tid. 

Jag har tankt ett tag att skriva till honom pga att jag vill fa tag i hans bocker pa engelska. Har ej hittat dem. Nu fick jag svar, varfor. & en drom att han skall kika at mig, pa italienska. Tank om han kunde tala italienska ( kanske han kan…jag har skrivit igen och fragat, tro mig ….hihihi) da kommer jag be Leonardo att bjuda hit pojke’n 🙂 !

Jaaaa, sa har GLADA ar vi ikvall 🙂 !!!

Tank vad roligt det skulle vara att fa till lite av det ”tankandet” implementerat i dessa landsman/kvinnor? Vi far se…han har svarat mig redan 3ggr …hihihi. Nej, da jag ar icke ihardig… Jag fragade honom om jag fick posta detta pa min blogg.

Han svarade: ” Ja, det ar ju sanningen” ! Ja, det ar klart att det ar , tokfia som jag ar…. Det ar ju detta han foresprakar for.

& hur gick det for storbonden, da? Jo, han fick in en jatteaffar idag – han ar sa glad sa han maste nog ta lugnande tabletter ikvall… (skojar) Ja, tank sannerligen hur olika man kan vara, och hur olika GLAD man kan bli? Saklart, hade jag varit GLAD om jag fatt in en stor affar oxa, och storbonden om Zlatan hade skrivit till honom 🙂

 Min syster Susanne sag honom i Umè, och pojke’n halsade pa varenda kotte som steg in for att lyssna pa honom, och hans forelasning. Vem gor sadant, i dagens samhalle? Jooo, var van Kay !
Ga nu in pa hans hemsida och borja prenumerera pa hans inspirations brev – GRATIS !
 www.kaypollak.com
0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.