en natt med ungdomen…

Dejtingsiter är humoristiska. Allra helst när man förflyttar sig mot annat land, så följer de efter likt små mini gorillas. Exakt så blev det för Sandra. Hon och hennes vänner har gått med på denna site för att skoja runt. Jag kan säga att skojigt har det varit. Jag menar så roligt så att det har bildats nya magmuskler på mig.

Det tog circus 30 minuter från att Sandra landade i Italien och Padova så hade hon ett efterfölje utav 15 mini gorillor efter sig…hahaha! De är fantastiska på att skriva, helst till oss svenskor. ” Wow, en svenska i Padova…Kan jag få bjuda på en drink?”

Som roligt och påhittig svenska så är man inte roligare att driva med dessa stackars romantiska passionerade mini gorillas… Så vi bestämde träff lite hitan&ditan igår kväll. Dock var det ingen som tog sig i kragen och vågade träffa upp. De är så duktiga på att skriva lååååånga poetiska mail och sedan när det börjar brännas så hiver de sig iväg dessa gorillor åt ett annat håll 🙂 ! Kan hända för att jag skrev och hjälpte att stöka till det lite med vikinga-ord !

 

 

Blev en rolig kväll för Sandra när vi entrade the place to be Q in Padova…hahah… här ihop med Leonardos vänner. Härligt att man blir duktigt omhändertagen när Lego är borta utav hans vänner. Aldrig oroa sig för hur man skall komma till ställen och hem, alltid en gentleman till vän som tar än säkert från plats till plats.

Inte riktigt som vi från Umeå är vana med. Jag har ju vanan inne nu, men för Sandra är det natuttvis något nytt och härligt när man aldrig behöver plocka upp plånkan, och tänka med hjärnan. Enda problemet är att man aldrig kan studsa omkring från dessa trevliga omhändertagna män och kika efter nytt villebråd för då är man såklart inte så snäll.

” Inget att förlora ” det är den ständiga slogan från detta landet 🙂 !

Idag är hon upp i 50 st och de är riktigt nära oss, kan man se på den här radarn via siten…. HJÄLP 🙂 !

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *