När jag får tag i denna gorilla, så skiter jag i om hela Veneto får nys om det.

Vero är arg. Ett NEJ det är alltid ett NEJ eller hur? Hur kan det misstolkas? Stackars lilla Sandra som blev antastad av ena karl´n i bilen igår. Det funkar alltså icke att vara ung, glad, trevlig med ett leende på läpparna och dessutom att vara pratsam med vissa män. Jag vet att hon försökte plocka bort hans taffliga gorilla händer igår, fast idag berättade hon mera ingående vad som hade hänt. Det värsta är att när de är äldre och väldigt trevliga dessa män, så känns det väldigt svårt att börja förklara för en kåt gorilla till italienare att NU är det NOG. Svårare än att skrika åt halvtokiga pilska unga pojkar från Umeå som är mera än salongsberusade.

 

 

Jag vet vem gorillan är så när jag får tag i hans efternamn så skall jag ta och skriva ett litet mail till honom, och så skall han få förstå riktigt ordentligt…samt få be om ursäkt. Lego känner hans bror väl så det skall nog icke bli några problems antar jag. Problemet är bara att JAG är ett problem för att jag vill ryta till åt honom. Man kan ju skämma ut folket här i staden vet ni, och eventuellt hela hans familj. Jaha? Så, Leonardo har icke droppat hans efternamn ännu, men jag, jag kan vänta enda tills tisdag när Lego kommer hem, så skall det nog ordna sig. Han TROR nämligen att jag har glömt detta tills dess och har lugnat ned mig. MEEEEN, då tror killen helt tokigt fel 🙂

 

Exempelvis så kan man få, enligt mig stå och åma sig exakt som jag gör på fotot eller gå klädd hur utmanande som man vill, utan att ha någon som tafsar på ens kropp. Det är illa att man som ung är så utsatt. Jag blir helt tokig när jag hör sådant här.

Tänkte på det att man anar varför italienskorna(iallafall här) inte har ett leende på läpparna eller ens kikar åt en karl. Man kan ana varför dessa gorillor oxå blir så pilska när de ser en glad ung trevlig vacker tjej. Det är förjävligt gjort att uttnyttja andra på sin egna bekostnad, och utav kåthet. Skall bli intressant när jag får tag i honom.

Arga Vero

*Till saken hör att HON fick oxa betala för honom och hans drinkar. Har ni hört något så bisarrt??? Ok, han betalade hennes inträde, så enligt svenska skrivna regler så är det fair. Dock, så är det så fasligt illa så jag ryser i hela kroppen när jag tänker på att en italiensk man i 38års ( kan eventuellt vara äldre oxå…) åldern frågar en 21åring om hon har kontanter med sig. För de tog ej kort på stället. Måste vara den enda italienska mannen som ej haft på sig cash…

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *