& där knep polisen mig.

Jag var nykter igår, inte en lördag försent. Jag körde oss 5, 1timma mot ett kanon party. Gillar att man tar sig ork att åka till annan stad för party, och det vilar inga ledsamheter. I Sverige orkar man ju knappt ta tunnelbanan, bussen,taxin, bilen eller cykeln till party som ligger granne med en. Nej, här är det fart och fläkt. Inga poliser i sikte, surt sa räven.

Däremot när man tagit sig en hutt jamen då passar de på att stoppa mig. Vår romantiska middag förra helgen slutade med att efter Leonardo tyckte att jag skulle svänga vänster som man ej fick göra ( kunde ej varit tydligare skylt) så efter 50m blev jag invinkad. OPS! Som vanligt så var körkortet hemma och jag hade druckit en halv flaska vin. Ja, det var bara att stiga ut från bilen och vara en säker happy svenska.

De ville kika på Lego´s besiktning utav bilen. Han hade missat och blev en tusen lapp fattigare. Pga av mitt vackra rosa som låg hemma i annan plånka så kostade det 400kr. Vi stod där utanför polisve bil i 30min, det var INGEN av de 2 farbröderna som ansåg sig vilja kolla nykterhetskontroll på mig.

Det är annorlunda här. Det är så annorlunda att jag bär mig åt så illa att jag kör när jag druckit en halv flaska vin, för alla gör det. Det vet polisen oxå. Vi var ett trevligt par som hade varit ute och ätit på ristorante och druckit vin som är lag här. Vi var på väg hemåt, inget mera med detta. Jag hade dock aldrig gjort eller aldrig gjort detta på vägarna i Sverige. Nej, tvärtom har jag varit arg på de som druckit en droppe i Svedala…. Usch, varför skall jag skriva ALLT som vanliga döda tänker? Vill jag rannsaka mina brister? Antagligen.

Några timmar senare…..

/  Oj, somnade på vår terass i solen gjorde vi, och sedan i soffan för än fast jag var spiiik igår så lyckades vi komma i säng vid 05:30. Jag kokade nämligen pasta åt någon som icke var nykter igår runt 4 och det toppade vi faktiskt med ketschup. Man far passa på när italienaren är ur huset att skoja till det ihop med den flaskan 🙂 !

Nu pizza dax i stan och en öl på det för jag och tösabiten Sandra.

Kram på ER !

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *