stackars de unga.

Den typiske mobbaren vem är det? Hur skapas sådana monster? Jag har själv 2 pers som erkänt att de har mobbat andra, när de själva var unga. Den ena kommer från en lycklig och stabil familj, och den andra har en familj som nog är den mest självupptagna någonsin, helst hans mamma som trodde sig komma från adlig härkomst. Galne Gunbritt kallar jag henne lite skämtsamt inom mig 🙂 !

Nu när jag umgås med Sandra som är ung så kan man inte bli mera än mörkrädd över hur tufft livet är för de unga, och hur den här nätmobbningen är något så horribelt. Det kanske hade varit likadant för 25 år sedan oxå om vi hade levt i detta informations samhälle. Snacka om att nu tar sig folk friheten att smutskasta varandra skriftligt för att de är sådana fega kryp, och inte kan fejsa den de mobbar uttryckligen i ansiktet som de som mobbade på min tid. Ingen tröst fast man visst vem som tyckte illa om en, man visste vem som stod på lur.

Tänk hur obehagligt det är att icke veta vem som skriver att man är en hora, eller det fulaste puckot i världen? Jag blir själv besviken när folk kommenterar på min blogg saker som är endast kortfattade…hahaha. Ja, jag borde ju skämmas.

Typ, personer som inte ens orkar skriva ett ” Hej” utan börjar med att skriva ” Du har fel fakta där…” Hahahaha, vad är de rädda för? Dessa tråkiga svenskar som är rättvisemänniskorna i hela 60 minuter ständigt och jämnt….hemskt tråkigt det måste vara. Nu skall jag inte klaga. Jag bara berättar hur väldigt mycket utav denna otroligt snorkiga eller inte-trevliga-attityden som många har, när de vill rätta en 🙁 !

När jag blir ledsen i hjärtat av så lite, så tänker jag på dessa ungdomar som mobbas dagligen på internet. Polisen måste börja agera, och det är NU!!!

Mobbades i Facebookgrupp

I en Facebookgrupp med få ”gilla”-markeringar mobbades flickan med utgångspunkt i ”The typical”-memet. Efter nyheten om hennes död har kommentarerna fyllts av personer som kräver att den eller de som ligger bakom sidan hängs ut. ”Mördare!”, skriver en person:

Källa svt24.se

Den osminkade sanningen igår på lokala pizzerian. Man skall kunna få komma och se ut som man vill. Komma klädd och hava sin personlighet, utan att bli mobbad. Man skall aldrig glömma att de som mobbar, de är de personer som egentligen mår sämst ( såklart de som mobbar oxå…) och det finns alltid en orsak varför man trycker ned andra… Man har det som mörkast inom sig själv.

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *