lyfta upp självförtroendet#italia

Här gör man icke saker på en kort stund. Det tog oss ett tag att ta oss mot Venedig igår. Bilen tog jag inte, då jag är livrädd att parkera den i det där mini garaget, typ det enda som möter mig när vi entrar denna unika platsen på jorden, Venedig. Inte gilla. Mycket trångt. Är även rädd att köra ut bil rackaren från vårt garage som är upphöjt, och gjort för knappt sidospeglerna kan passera 🙁 ! Det blev tågve.

Vi hade tur att det var inga förseningar på tåget som det alltid brukar vara. Det bästa med tågis är att det är extremt billigt. Åka 30minuter för 23kr, det kalla jag fantastico !

Vackraste Venedig alltid stilla blankt såklart i små kanalerna som löper genom hela pål-uppbyggda V. Sandra var galet shopping galen…man kan som sagt var lätt bli det. Däremot lång obeslutsamhet…tänk om man hade den sjukdomen…. Guldiga pjucks och en matchande väska till, med Vero som hjälp, så fynd gjordes. Man måste bara tvinga människan att shoppi shoppi, och här står jag och kan nog handla allt som smajlar mot mig från de graciösa dockorna.

Sandra mådde prima i detta landskap fyllt med vatten och vackra italienare, och lite gondoler med lurade turister i. Ni vet att jag sagt att de som åker gondol de får betala multum och det dubbla på alla de restauranger som de stiger in i. Det finns nämligen två menyer. En för oss boende här, och en för turisterna.

Sagan är slut för denna gång för min väns dotter Sandra och hennes äventyr. Vi kan konstatera att hon har fått 60 nya kontakter i närområdet från den där dejtingsiten 🙂 ! Vädret har inte varit lyckosamt 🙁 ! Shoppingen har varit super för lilla ladyn. Vero har lyckats laga en middag hemma åt oss. Hon älskade vårt disco-hak Q – tro fasiken det när man får så mycket uppmärksamhet!

Vill man lyfta upp sitt självförtroende så är det bara att boka en tur till Italia.

Att bibehålla det när man kommer hem sedan, det får ni lista ut själv hur man skall göra 🙂

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *