Sökt mitt första jobb på många år

Dagen har varit väldigt hektiskt med först en tid hos tandläkaren kl 10 för att laga en fyllning och ta ett avtryck. Sedan var planen att ta det lugnt och planera inför kommande flytt. Men då råkade jag se en annons om att de sökte extrapersonal till Shock. Wiiihooo jag var ju tvungen att söka för att en extrainkomst under uppstarten av min webshop vore ju inte helt fel och så är det ju Shock också. Åh jag hoppas verkligen att jag får det jobbet för det skulle vara så mysigt att få jobba där och jag skulle fortfarande få vara mig själv då.

20130222-190636.jpg

1 kommentar

1 kommentar till Sökt mitt första jobb på många år

  1. Fitspoblogg skriver:

    Snygg outfit och hoppas du får jobbet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*