Lördagskvällens look

Jag var riktigt partysugen igår och peppad på att fixa mig. Det var såklart Darkroom igen. Mysigaste gothklubben. Saknade dock så mycket att inte Fredric kunde vara där. Blev en vända på Rocks sen och jag dansade loss. Sen när vi skulle hem från Rocks så råkade jag ut för en ganska creepy sak. Men det berättar jag mer om i ett annat inlägg. Så håll ut!

20130324-170746.jpg

4 kommentarer

4 kommentarer till Lördagskvällens look

 1. Johanna skriver:

  Berätta vad som hände :O 😛

 2. amandawellington skriver:

  Så snyggt!! Älskar mörka ögonbryn till ljust hår (ok peruk, hihi) :3

 3. Julia. skriver:

  Du är så otroligt fin ska du veta.

  Kram/ Julia.

 4. Nikolina skriver:

  Läcker sminkning. Kan du visa en närbild på ögonen ? 🙂
  den där bh har jag med;)
  Från Ankpung. 23 åring mamma med förkärlek för tatueringar, nitar och döskallar. Bilder från SOLO plåtningen finns på bloggen nu 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*