Födelsedagsfirande

Den 7 januari fyllde jag hela 25 år. Jag bjöd på en liten födelsedagsmiddag för de närmaste vännerna på Bamboo Palace och efter det gick vi vidare till Vampire Lougne för en smakfull drink. Rätt så simpel födelsedag, men så fyller man år när alla har som minst pengar och är som minst partysugna. Nåväl jag får ta igen det lite senare.

När det kommer till presenter så kommer jag att få de flesta av dem i efterhand fick jag veta. Men Iman hade med sig en present till mig. Alltid roligt att öppna ett paket på plats. Det var ett fint inslaget rosa paket med en spindel på. Älskar dekorerade paket. Innehåller i detta var en egendesignade turban av henne. Jag älskar den. Tack Iman!

20140109-113806.jpg

20140109-113819.jpg

20140109-113838.jpg

1 kommentar

1 kommentar till Födelsedagsfirande

  1. tomsskobillig skriver:

    Trött som fan är jag också så det blir nog en tidig kväll, d.v.s. runt två. Man ska utnyttja sitt höstlov. Ha det så bra alla!toms shoes online shop

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *