”Och så ler allihopa och säger apeeelsiiiin!!”

 

Det är fantastiskt att alla fotografer är olika och sättet att jobba på skiljer sig dramatiskt. Bara för att man är duktig modefotograf  behöver man inte vara bra sports fotograf. Jag har alltid undrat varför alla skolbilder är så fruktansvärt tråkiga och idag när jag blev ombed att ta lite kreativa bilder på min dotters skola hade jag svaret. Matematiken som var svår för mig att greja var 23 barn, 3 lärare , energi till tusen tålamod lika med noll, kan ni tänka er att fotografera en hel skola……… Hatten av och underskatta aldrig  en ”Skolfotograf”  80 anställda som ska fota ca 500 000 skolelever de har en minut och en bild per elev att använda.”Och så ler allihopa och säger apeeelsiiiin!!”

Skol foto

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.