2 Dagar i Norrköping

Torsdag: Bestämde mig idag för att åka till Norrköping dels för att det är Laberos sista helg med showen Infero men också för att hälsa på en av mina närmaste väninnor Cecilia. Åker aldrig tåg men gud va skönt det var att slippa köra och snabbt gick det.

20140509-123610.jpg
Hemma hos Cecilia blir man alltid bortskämd. Medan vi drack Champagne fick barnen köra fyrhjuling , vi tittade på melodifestivalen och åt grillad hjort från deras egen mark. Som pricken över i-et låg det presenter i vårt lilla gäststuga när vi skulle gå och lägga oss. Med den här servicen kommer vi aldrig att åka hem lol

20140509-124447.jpg

Fredag:  Labero kom till Norrköping och vi checkade in på The Lamp Hotel som enligt mig är det finaste hotellet i Norrköping.  Vi passade även på att shoppa  & äta lunch på restaurangen ”Härliga Pasta” som har dålig service men jätte mumsig pasta

20140510-185648.jpg

På kvällen var det dags för show nr 65 och näst sista showen på Labero Inferno turnén. 66 utsålda shower på 3 månader runt om i Scandinavian med strålande recentiorer har slitit på många, nu kan alla äntligen ta en väll förtjänad semester. 20140510-203018.jpg

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida