Barcelona 3-3 Inter Milaan, weinig hoop op kwalificatie

In de vierde ronde van de Champions League speelde Barcelona thuis 3-3 gelijk met Inter Milan en verloor het het initiatief om zich te kwalificeren.
In het vertrouwde Camp Nou nam Barcelona vanaf het begin de leiding en leidde in de eerste helft met 1-0, maar in de tweede helft maakte de verdediging van Barcelona opeenvolgende fouten en scoorden Barrera en Lautaro, die Inter Milan Voetbaltenues droegen, twee doelpunten op een rij. Go-ahead score, Barcelona scoorde uiteindelijk door Lewandowski om de stand in evenwicht te brengen, Inter Milan scoorde opnieuw een go-ahead van Gosens, Lewandowski bracht de wedstrijd opnieuw in evenwicht in blessuretijd en uiteindelijk speelde Barcelona 3-3 gelijk met Inter Milan.
Ook het dragen van een FC Barcelona Voetbaltenues, hoewel de doelpunten van Dembele en Lewandowski de fouten van Pique en Busquets verdoezelden, waardoor Barcelona en de 90.000 fans ter plaatse een beetje hoop kregen, hoewel deze hoop erg klein is.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *