Braziliaans voetbalelftal opent lijst voor WK Qatar

De Braziliaanse bondscoach Tite maakte de selectie voor het WK in Qatar bekend.
Brazilië heeft altijd een groep getalenteerde spelers gehad, dus de concurrentie voor WK-plaatsen is bijzonder hevig. Veel fans maken zich zorgen over wie de Brazilië Voetbalshirts zal dragen voor het WK. Neymar, Jesus, Casemiro, Thiago Silva en andere bekende Braziliaanse sterren zijn allemaal geselecteerd.
Tite rekruteerde deze keer 9 spitsen, onder leiding van superster Neymar, waaronder Real Madrid’s Junior en Rodrigo, Arsenal’s Jesus en Martinelli, Barcelona-vleugelspeler Rafinha, Manchester United-vleugelspeler Anthony, Tottenham-centrum Richarlison.
Flamengo’s centrum Pedro drukte de stamgasten van het oorspronkelijke Braziliaanse team uit – Liverpool-centrum Firmino, en werd geselecteerd voor de WK-selectie. Er is geen spanning in de keeperspositie. Ederson van Manchester City en Alisson van Liverpool hebben een grote kans om te starten, en Weverton heeft misschien niet de kans om te spelen.
Full-back Alves, 39, werd geselecteerd, terwijl de andere drie Juventus’ Danilo en Sandro en Sevilla’s Telles waren. De vier centrale verdedigers zijn Silva, Maquinhos, Militao en Bremer van Chelsea, Paris Saint-Germain, Real Madrid en Juventus.
De laatste keer dat Brazilië het WK won, was het WK 2002 in Korea en Japan. Opnieuw was het de beurt aan de Aziatische landen om het WK te organiseren. Ik vraag me af of Brazilië de zesde Hercules Cup kan winnen.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.