wonderbaarlijke omkering

In de 26e ronde van de Premier League versloeg Arsenal Bournemouth met 3-2. Toen Arsenal met twee doelpunten achterop raakte, scoorden Thomas en Ben White twee doelpunten om Arsenal te helpen gelijk te maken. Nelson, die eindelijk van de bank kwam, zat in de laatste aftelfase, hij volleyde en scoorde, waarmee hij Arsenal hielp hun vijfde grote ommekeer van het seizoen te voltooien. Alle Arsenal-fans herinneren zich zijn naam en het Voetbal Shirt Met Naam dat hij draagt. Arsenal leidt nog steeds het klassement met een voorsprong van 5 punten.
Aan het begin van de wedstrijd scoorde Bournemouth een doelpunt in 11 seconden. De verdediging van Arsenal gaf Bournemouth de kans om de score uit te breiden. Arsenal gaf in de 0-2-situatie echter niet op. Vanaf de tweede helft namen ze geleidelijk de controle over de wedstrijd. Thomas en Ben White scoorden twee doelpunten en maakten de stand met succes gelijk. Naarmate de wedstrijd vorderde, werd de sfeer op het veld steeds gespannener. Toen de wedstrijd in blessuretijd kwam, toonde Arsenal hun veerkracht. In de 97e minuut maakte Nelson, die Arsenal Thuisshirt nr. 24 droeg, een buzzer-beater om Arsenal te helpen Bournemouth met 3-2 te verslaan, en duizenden fans vierden uitbundig feest.
Deze game liet de fans de charme van voetbal voelen en toonde ook de kracht van Arsenal. Door de omkering van deze game zagen veel fans de volledige veerkracht van Arsenal, en Arsenal die op het laatste moment niet opgaf, is onoverwinnelijk. Veel fans zijn van mening dat Arsenal al het temperament van een kampioen heeft en is zeer hoopvol om de lang verloren landstitel terug te winnen. Laten we Arsenal zegenen!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *