Bayern won met 5-3, Cancelo scoorde het eerste doelpunt van Bayern

Bayern, dat Paris Saint-Germain versloeg in de Champions League en sterk oprukte, bleef prachtige prestaties leveren in de Bundesliga. Uiteindelijk versloeg Bayern Augsburg thuis met 5-3. Cancello luidde het eerste doelpunt van Bayern’s carrière in.
Hoewel Berisha van het bezoekende team in minder dan twee minuten een bliksemdoelpunt scoorde, scoorde Cancelo vervolgens een doelpunt voor het team om de stand gelijk te maken. Dit was ook zijn eerste doelpunt sinds hij de FC Bayern München Thuisshirt aantrok. Pavard scoorde tweemaal als verdediger om de score te leiden, Sané en Alfonso Davidson scoorden. Van de 5 doelpunten kwamen er 4 van verdedigende linemen. Bayern vertrouwde ook op deze overwinning om hun positie aan de top van de Bundesliga te blijven stabiliseren.
In deze wedstrijd trok Cancelo, die het eerste doelpunt van Bayern’s carrière scoorde, veel aandacht. Waarom zit hij, met zijn uitstekende prestaties op het veld, vaak op de bank? Nadat Cancelo de FC Bayern München Voetbaltenues had aangetrokken, verloor hij in feite zijn hoofdpositie. Maar de kwestie van de ondertekening van de buyout door Cancelo is altijd zorgwekkend geweest. Ik hoop dat Cancelo hard kan blijven werken en deze zomer een ideaal contract kan krijgen.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *