Rakitic verdient het om beter behandeld te worden

In het voetbal is loyaliteit een zeer gewaardeerde deugd voor een speler. En Ivan Rakitic is zo’n speler met zo’n deugd. Hij is geen autochtone Spanjaard, maar hij heeft alles gegeven aan Barcelona sinds hij het Barcelona shirt in 2014 droeg. Tot nu toe heeft hij de club geholpen vier landstitels en één Champions League-titel te winnen. De fans van Barcelona zijn hem echter niet dankbaar.

Op 7 van deze maand speelt Barcelona thuis bij Real Sociedad. Rakitic kwam op als starter, maar de fans loeiden hem toen hij in de 74e minuut werd gewisseld. Deze fans waren zo hard voor hem! Na het ontvangen van het boos, voelde hij zich een beetje verdrietig. Hij is geen incompetente speler. In 2018, toen hij het Kroatië shirt droeg, hielp hij zijn land om de nummer twee van de Wereldbeker te winnen. Daarom denk ik dat hij het verdient om beter behandeld te worden.

Ondanks dat zijn vaardigheid een beetje is afgenomen, is hij nog steeds erg belangrijk voor Barcelona als middenvelder. Zijn vermogen om aan te pakken en te helpen, zal het team veel helpen. Daarom mag Barcelona hem niet laten vertrekken. Zijn loyaliteit aan dit team verdient het om in natura te worden terugbetaald.

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *