Ajax is de meest bijzondere voetbalclub

Van alle voetbalclubs is Ajax absoluut de meest bijzondere. Ze betalen zelden hoge prijzen voor capabele spelers omdat ze deze kunnen produceren. En ze verkopen dergelijke spelers vaak voor winst aan andere clubs. Vorig seizoen trok Frenkie De Jong bijvoorbeeld het Ajax shirt uit en voegde zich bij Barcelona. Van de deal ontving Ajax 75 miljoen euro.

Hoewel ze vaak winst maken door spelers te verkopen, is hun kracht niet sterk aangetast. Nu hebben ze een zeer getalenteerde aanvaller ontwikkeld, Sontje Hansen. Zijn bekwaamheid heeft de aandacht van Juventus getrokken. De club wil dat hij in de toekomst het Juventus shirt draagt. Waarom? Want hoewel hij pas 18 jaar oud is, scoorde hij dit seizoen drie goals en drie assists in 10 competitiewedstrijden. Deze statistiek bewijst dat hij een zeer getalenteerde en capabele speler is.

Ajax is daarom de bakermat van voetbaltalent. Ze hebben spelers naar bijna elke grote club in Europa gestuurd. Tegelijkertijd konden ze voorkomen dat hun kracht wegglipte. Vorig seizoen bereikten ze zelfs de halve finale van de Champions League. Wat een geweldige club zijn ze!

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *