Smart taxi!

Skärmavbild 2015-08-06 kl. 07.34.14

Über gör stora framsteg i världen och jag är en av dem som hejar på. Det är en fantastisk tjänst som utmanar de mer traditionella bolagen. 

En av de anledningar som gör att jag väljer Über är kontroll. Jag vet redan innan bilen kommer vem som kör och vilket betyg han har fått. Han vet vem jag är och kan se mina betyg och annat.

När bilen väl kommer så är vi båda säkra på vilka vi är samt att det är omöjligt att blåsa mig på pengar eftersom det registreras bortom deras möjlighet att påverka. Ja förutom om de medvetet kör fel. Taxibranschen har massor att lära av Über.

Jag snubblade över bilder från Toyota på en taxi, antar en konceptbil, som har en bra display där jag som passagerare har koll på föraren, tiden, kartan osv. En smart sak som faktiskt borde användas på riktigt.

Om du behöver åka taxi, vad väljer du då och varför?

 

Skärmavbild 2015-08-06 kl. 07.34.00

Skärmavbild 2015-08-06 kl. 07.33.52 Skärmavbild 2015-08-06 kl. 07.33.44

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida