Skänk dina prylar!

Skärmavbild 2015-08-10 kl. 13.56.51

Vi i Sverige är rätt bra på återvinning och återanvändande men vi kan alltid bli bättre. Jag åker frekvent till återvinningsstationen för att slänga saker som är trasiga och i bland slänger jag även saker som är fullt brukbara men som bara tar plats och inte används. Är det tillräckligt bra testar jag att sälja det men det är ingen rolig historia. 

Att sälja saker på Blocket och Tradera är förenat med många svärord, konstiga mail, galna prutare och tomma löften. Men om nåt steget att du gladeligen bara skänker prylarna så kan du göra det på denna sida – Bjussa.se

Absolut inte den snyggaste sidan men antar att denna görs helt idéellt så jag släpper kraven på design. Däremot älskar jag idén och kommer säkerligen använda denna tjänst längre fram.

Skärmavbild 2015-08-10 kl. 13.58.16

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida